یکی از از مواد تشکیل دهنده عسل آب میباشد .۱۸ % عسل مهم آب می باشد . دارای چشمانش صورت ظاهری عسل را آنالیز می کند، مهم بینی اش آن را بو و حساس زبانش آن را مزه عسل طبیعی پزشک معالج بیز مزه می کند. وحـتـى ممکن هست مزه آبنبات را احساس نماییم . پیش از آن بهتر میباشد یه خرده عسل را روی قسمتی از پوستتان آزمون کنید، چون عسل نظیر هر مادهی طبیعی دیگری ممکن می باشد آلرژیزا باشد. البته پیش از این که به باز‌نگری خواص عسل بپردازیم بهتر است بدانیم منظور چه جور عسلی است. همینطور می توانیم باید بگویم که عسل حاوی دکسترین و فیبر نشاسته هم هست به این خاطر به تعدیل مقدار قند خون امداد زیادی می کند. بر همین اساس، حرارت دادن عسل به جهت از دربین رفتن شکرک های تولید شده در آن سبب از در بین رفتن آنزیم های و کمتر کیفیت عسل می شود. همچنین عسل طبیعی منجر تنظیم فشار خون می شود که در عاقبت ی آن احتمال سکته ی قلبی مضاعف کمتر پیدا خواهد کرد. برای مصرف کننده یک رویه بیشتر برای تشخیص عسل وجود ندارد و آن نیز به کارگیری از ابزارهای میباشد که تن در اختیارش گذاشته است. یک عدد از منش های تشخیص اصل بودن عسل ، حرارت دادن است ، زمانـی کـه عـسـل طبیعـی را حـرارت می بدهید ، به شتاب گلوله می زند منتهـا حباب نمی دهد ، درحالی که عسل تصنعی و مصنوعی به دلـيـل قـد ورطـوبت و همچنین آب اضـافی ، به سـرعت حباب می دهد . در صورتی که بخواهم بهترین رویه تشخیص را به شما پیشنهاد بدهم . و ولی طبیعی بودن عسل موضوعی می باشد که به پارامترهای متمایز بستگی دارد و حتما می بایست صدق آن در آزمایشگاه تایید شده باشد. کسی که وقتی پای صحبتش می شینیم، یادشه که اولین توشه و اولی کندوی زندگیش رو تو دست پدر یا پدربزرگش دیده. به جهت تشخیص چنین عسل هایی دقیق ترین روش، آزمایش هایی هست که در آزمایشگاه های مجهز مواد غذایی و شیمیایی روی آن انجام می گیرد، ولی شناسایی چنین تقلب هایی برای عموم که دسترسی به آن آزمایشگاه ها ندارند، غیرممکن است. عسل را از فروشگاههای اعتبار و یا خویش زنبوردار که از نحوه فعالیت آنان آشنا می‌باشید تهیه و تنظیم نمائید. اگر چه خاصیت ذکر شده برای عسل طبیعی مضاعف مضاعف است اما ما فقط به تحلیل مواقعی می پردازیم که در مورد آن‌ها تحقیقاتی دست کم در مرحله آزمایشگاهی انجام و به نتیجه رسیده باشد. به گزارش مشرق، عسل از دیرباز مورد دقت انسان ها بوده می باشد به طوری که از اولی به کار گیری ها از خاصیت عسل می قدرت به ۲۰۰۰ سال قبل از به دنیاآمدن مسیح و استعمال سومری ها از عسل به جهت معالجه زخم ها اشاره کرد. هنگامی که شما این مقاله را دوست داشتید، مایل به اطلاعات بیشتری در رابطه اهمیت موم عسل غیر طبیعی وب تارنما خویش باشید.

ایندکسر