سیر سیاه چیست؟
حتما شنیده اید که سیر بسیار مفید و ضد سرطان است اما به دلیل بوی بدش همیشه نمی توانید آن را به راحتی بخورید. مهم نیست که چقدر در مورد خواص سیر سفید شنیده اید، بدانید که خواص سیر سیاه چند برابر خواص سیر سفید است. سیر سیاه در واقع سیر سفیدی است که در دما و رطوبت معینی بین 50 تا 90 روز تخمیر شده و سیاه شده و بافتی ژله مانند دارد. سیر سفید به لطف تخمیر انجام شده بر روی آن خواص خود را چند برابر کرده و در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شود. در ادامه شما را با خواص سیر سیاه و درمان بیماری ها با سیر سیاه توسط دکتر بیز آشنا می کنیم.

تفاوت سیر سیاه و سفید
اگر تا به حال سیر سیاه را از نزدیک ندیده اید و ظاهر آن را نمی دانید، ادامه مطلب را بخوانید. سیر سفید طعم تند و بوی نامطبوعی دارد به همین دلیل از آن استفاده نمی شود اما پس از تخمیر سیر سیاه سیاه شده و بافتی ژله مانند دارد که دیگر بوی نامطبوعی ندارد. سیر سیاه دکتر بیز طعمی شیرین و بی بو دارد و می توانید به راحتی آن را بدون نگرانی از بوی بد آن مصرف کنید. درمان بیماری های دیگر با سیر سیاه راحت تر از سیر سفید است و دیگر نگران عضویت در جامعه و داشتن دهان بدبو نخواهید بود.
خواص سیر سیاه
آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه در واقع همان آلیسین موجود در سیر سفید است که طی فرآیند تخمیر به آنتی اکسیدان تبدیل شد و خواص سیر سیاه را بیش از سیر سفید چند برابر کرد. مصرف سیر سیاه سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و از بروز برخی بیماری ها به ویژه سرطان پیشگیری می کند. و طی مطالعه ای که روی سیر سیاه انجام شد، مشخص شد که سیر سیاه در درمان مشکلات ناشی از انزال زودرس موثر است. علاوه بر درمان بسیاری از بیماری ها، سیر سیاه برای افزایش متابولیسم و کاهش وزن نیز بسیار موثر است. برای به دست آوردن خواص بی شمار سیر سیاه، خرید سیر سیاه دکتر بیز را به شما پیشنهاد می کنیم تا با چشمان خود خواص سیر سیاه را در درمان بیماری ها ببینید.

ایندکسر