آن به طور کامل از قهوه فرانسه جداست. کولد برو بـه روش دم نمودن آیسد کافی گفته می شود کـه شامل خیساندن قهوه آسیاب شده در آب بـه مدت ۸ ساعت می شود تا طعم کامل آن دربیاید. اسپرسو به شیوه خاصی از دم نمودن قهوه گفته می شود که در دستگاه اسپرسو دم می شود. قهوه فرانسه: اصلی پودر قهوه و دستگاه فرانسه ساز تهیه میشود. اصل این گیاه از آفریقا و از منطقه ٔ سودان است و از آنجا به عربستان جنوبی در حدود قرون 14 و 15 میلادی برده شده و بعداً از آنجا به هندوستان و آن گاه به قاره ٔ جدید حمل و حال در برزیل بمقدار دوچندان زیاد کشت میشود. نیز چنین ذائقه شخصی و حساسیت شما به کافئین نقش بزرگی را در این فی مابین قهوه یبوست به عهده دارد. به علاوه ادغام کافئین و ال کارنیتین در چای سیاه سبب حفظ آرامش و در عین حال هشیاری مغز میشوند. قهوه کافئین بیشتری نسبت به چای دارد و این برای اشخاصی که به دنبال اثر فوری در ارتقا انرژی بدن هستند، مفید است. هر فنجان قهوه معمولا اصلی 80 میلی گرم کافئین می باشد . کاپوچینو چنانچه خوب صحیح شده باشد از لحاظ بافت و طعم توانا است و حساس مزه سرزنده قهوه و مقداری شیرینی حاصل از قند لاکتوز طبیعی موجود در شیر است. فقط در شیوه اماده سازی آن ها است و از لحاظ گونه قهوه کلیدی هم تفاوتی ندارند،البته از نظر طعم و مزه حساس نیز فرق دارند ، چرا که قهوه ی اسپرسو به عامل فشار زیاد اب غلیظ خیس هست به همین ادله طعمی میانه دارااست بر بر خلاف قهوه های دمی که عطر و رایحه ی زیادی دارند. به طوری که مقدار شیر لاته عمده از کاپوچینو می باشد و طعم شیر چیره خیس هست . همین ادغام فشار و آب ، مقدار یه خرده قهوه متراکم اساسی طعم غنی استخراج می کند.

ایندکسر