سیر سیاه اصلی 4

فرارو سیر سیاه چیست؟ از خواص و کاربرد تا طرز تهیه در منزل

ممکن است برخی افراد با خوردن سیر خام یا سیر سیاه دچار واکنش آلرژیک شوند. به همین دلیل افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند، نباید سیر سیاه مصرف کنند و یا حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند. سیر سیاه می تواند شاخص های مهم برای ابتلا به بیماری های قلبی را کنترل کند.

طبق تحقیقات عوارض قابل توجه و شناخته شده برای سیر سیاه وجود ندارد و مصرف معمولی آن ایمن و بی ضرر است. اما خوردن سیر سیاه باعث کاهش فشار خون می شود و بنابراین افرادی که به طور عاید فشار خون پایینی دارند بهتر است همراه با خوراکی آن را مصرف کنند و یعد از خوردن آن دو لیوان آب مصرف کنید. تحقیقات نشان می‌دهد که سیر سیاه می‌تواند با سلول‌های سرطانی مبارزه کند.

سیر سیاه اصل دارای رنگ سیاه، بافت نرم و طعم شیرین است و معمولاً در بسته‌بندی‌های بهداشتی و با کیفیت عرضه می‌شود. یکی از مهم‌ترین مراحل در بهره‌گیری از مزایای سیر سیاه، خرید محصول اصل و با کیفیت است.اولین و مهم‌ترین نکته در خرید سیر سیاه اصل، انتخاب منبع معتبر است. بهتر است از فروشگاه‌های بزرگ، برندهای معتبر یا فروشندگان آنلاینی که بازخوردهای مثبتی دارند خرید کنید. بافت نرم و طعم شیرین آن باعث می‌شود که به راحتی قابل خوردن باشد و نیازی به آماده‌سازی خاصی ندارد. سیر سیاه به دلیل خواص تغذیه‌ای و طعم منحصر به فردش، در آشپزی مدرن و حتی آشپزی سنتی جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است. از این ماده می‌توان در تهیه غذاهای گیاهی، سوشی، پاستا و حتی دسرها استفاده کرد.

یکی از دلایل محبوبیت سیر سیاه، طعم و عطر خاص و ملایم آن است که بر خلاف سیر معمولی بویی تند ندارد و مصرف آن به راحتی صورت می‌گیرد. این طعم خاص، باعث شده که آشپزها و علاقه‌مندان به غذاهای سالم از آن در تهیه غذاها و حتی دسرها استفاده کنند. سیر سیاه (Black Garlic) به سیری گفته می‌شود که آنقدر جا افتاده و عمل آمده که طعمی شیرین، رنگی نزدیک به سیاه و بافتی ظریف و شکننده پیدا می‌کند. دستور العمل خاصی برای مصرف سیر سیاه لازم نیست ولی بهتر است قبل از صبحانه سیر سیاه را میل کنید و برای اینکه از خواص سیر سیاه بهرمند شوید بهرت است مرتب آن را مصرف کنید. برای اینکه از مزایایی سیر سیاه بهرمند شوید توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید. سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید.

نکته مهم دیگر اینکه سیر می‌تواند با داروهای رقیق‌کننده خون تداخل داشته‌باشد و خطر خونریزی را افزایش دهد. پس نمی‌توان گفت که بهترین زمان مصرف سیر چه زمانی است؛ چراکه بستگی به واکنش بدن و میل شما دارد. اگر طعم سیر خام را دوست ندارید، می‌توانید از سیر پخته یا سیر ترشی استفاده کنید.

فرآیند تخمیر سیر تازه باعث می‌شود که ترکیبات فعالی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) به میزان قابل توجهی افزایش یابند. این ترکیب به شل شدن رگ‌های خونی و بهبود جریان خون کمک می‌کند، که در نهایت منجر به کاهش فشار خون می‌شود. التهاب مزمن یکی از عوامل اصلی بسیاری از بیماری‌های جدی از جمله آرتریت، بیماری‌های قلبی و حتی سرطان است. مصرف سیر سیاه می‌تواند به کاهش درد و تورم در افرادی که از بیماری‌هایی مانند آرتریت روماتوئید یا دردهای عضلانی و مفصلی رنج می‌برند، کمک کند. همچنین، این ماده طبیعی می‌تواند میزان درد ناشی از ورزش یا فعالیت بدنی سنگین را کاهش داده و روند بهبود عضلات را تسریع کند.

چندین مطالعه حاکی از تأثیر مثبت سیر سیاه در مبارزه با سلول‌های سرطانی است. در یک مطالعه لوله آزمایش در خون 21 داوطلب، عصاره سیر سیاه فعالیت‌های تحریک کننده ایمنی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی‌تری نسبت به عصاره سیر خام نشان داد. در واقع، محققان دریافتند که محلول عصاره سیر سیاه در عرض 72 ساعت برای سلول‌های سرطانی ریه، سینه، معده و کبد سمی بوده و باعث مرگ آن‌ها می‌شود. یک مطالعه انسانی دیگر نیز نشان داد که عصاره سیر کهنه (AGE) ممکن است اثر سرکوب‌کننده‌ای بر سلول‌های سرطان روده بزرگ داشته باشد.

یک مطالعه در سال 2014 نشان داد که کل فعالیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه در طول روند کهنه شدن، به طور قابل توجهی افزایش یافته است. در این مطالعه، سیر در 21 روز کهنه‌شدن به اوج محتوای آنتی اکسیدانی خود رسید. آنتی اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که به محافظت از سلول‌های ما در برابر آسیب اکسیداتیو کمک می‌کنند.

سیر سیاه یک نوع سیر تخمیر شده‌است که احتمالا برای خیلی از ما ناشناخته است. برای سیر سیاه تبلیغات بسیاری می‌شود که لاغر کننده و چربی سوز است، اما در حقیقت اثر خاص و معجزه‌آوری ندارد. سیر سیاه (مثل سیر معمولی) کالری بسیار کمی دارد و چون بسیار گرم است شاید اندکی متابولیسم را بالا ببرد. در این فرایند تخمیر، سیر نرم میشود و حالت پاستیل مانند به خود میگیرد که برخلاف سیر سفید که سفت و سخت است، به راحتی خورده میشود.

فرآیند تخمیر که در تولید سیر سیاه انجام می‌شود، موجب افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) می‌شود که خواص ضدالتهابی قوی دارند. این ترکیبات می‌توانند مسیرهای التهابی را مسدود کرده و از تولید بیش از حد سایتوکاین‌ها (پروتئین‌های مرتبط با التهاب) جلوگیری کنند. مصرف سیر سیاه در کنار یک رژیم غذایی اصولی، سالم و ورزش می‌تواند به روند چربی سوزی و کاهش وزن کمک کند. برای کاهش وزن می‌توانید روزی یک حبه سیر سیاه را به صورت ناشتا همراه با آب میل کنید.


سیر سیاه طبع
سیر سیاه طبعش چیه
سیر سیاه چه طبعی دارد
خواص سیر سیاه طریقه مصرف
سیر سیاه چه طعمی دارد
سرم سیر سیاه طریقه مصرف
سیر سیاه عوارض
سیر سیاه عطاری
سیر سیاه عکس
سیر سیاه عسل